Esta web usa cookies propias y de terceros para a) mejorar la navegación b) obtener datos estadísticos de la misma. Por la navegación se acepta el uso y si no lo desea puede configurar el navegador según informa nuestra Política de privacidad OK Más información

Aniversaris

Gaudeix amb nosaltres el teu aniversari

LA CAMPANETA es una zona de jocs i celebració d'aniversaris, etc. Un gran espai reservat a la diversió on els nens podràn jugar sense límits, sempre sota l'atenta mirada de Charo, Montse i Chelo, que participen activament en l'animació del nen.

Un lloc perfecte per a la celebració d'aniversaris i festes infantils.


LA CAMPANETA ofereix 2 posibilitats segons l'edat del nen protagonista:

-Celebracions infanitls:

El local s'engalana adecuadament per a la celebració del dia especial del nen. La CAMPANETA farà les delícies dels més petits perquè gaudeixin al màxim de la seva festa d’aniversari. Durant la celebració, els nens podràn jugar per les instal·lacions a més d’atipar-se amb el berenar i el pastís.

-Celebracions per a nois i noies:

A partir d'uns determinats anys als nois i noies ja no li agradan que els tractic com a nens petits. LA CAMPANETA els entén i els ofereix la posibilitat de gaudir d'una manera adulta del seu dia.

El local esta equipat amb bola de vidre com a les discoteques, y disposa d'una maquina de fum, per a donar la sensació autentica de discoteca, on les begudes refrecants y la pizza farán que la tarda-nit sigui inolvidable.

Trucans sense cap compromís per a informarte'n, i veurás com LA CAMPANETA es el lloc que desitges.